Informatie en Advies

Aanleverspecificaties:

*.eps, .emf, .svg, of een duidelijke Jpeg, een duidelijke PDF

* afmeting 

* indien bekend naam van het lettertype of het lettertype als bijlage meesturen in de mail

Informatie en adviezen worden naar beste weten gegeven en zijn altijd vrijblijvend. Opvolging daarvan komt voor rekening en risico van opdrachtgever. De verantwoordelijkheid ligt dus bij de opdrachtgever van de borduur-opdracht van wat wel of niet toe is gestaan t.a.v. reklame-, sponsor-, logo-uiting, afmetingen en hoeveelheid daarvan. 

Bij wedstrijden, in de ruimste zin van het woord,  geldt veelal een wedstrijdreglement. Omdat er ook veel ruitersportartikelen in het atelier aangeleverd worden, hier een tweetal doorverwijzingen naar betreffende websites, zodat deze door u zelf geraadpleegd kunnen worden:

Algemeen wedstrijdreglement KNHS 2018 (Bron: KNHS datum upload link 12-04-2018)

General Regulations FEI 2018 (Bron: FEI datum upload link 12-04-2018)

Werkkleding is fiscaal aftrekbaar. Bedrijfskleding/werkkleding moet aan bepaalde eisen voldoen om door de belastingdienst als werkkleding te worden gezien. Bedrijfskleding/werkkleding die u buiten uw werk om ook kunt dragen is niet zomaar aftrekbaar. Deze is alleen aftrekbaar wanneer het is voorzien van een bedrijfslogo en dit logo moet dan minimaal 70cm2 in afmeting zijn. De officiële berichtgeving op de website van de Belastingdienst over werkkleding is als volgt:

"Werkkleding is kleding die u (bijna) uitsluitend kunt dragen in het kader van uw onderneming. Dit moet blijken uit de uiterlijke kenmerken van de kleding (bijvoorbeeld: een uniform of overall). Is de kleding ook geschikt om buiten uw onderneming te dragen? Dan moet de kleding zijn voorzien van een beeldmerk met een oppervlakte van minimaal 70cm2. Het beeldmerk moet verwijzen naar uw onderneming." (Bron: Belastingdienst datum upload link 12-04-2018)

 
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright by Borduuratelier G 3 Embroidery Lochem | Created by