Informatie en advies

Het atelier

Op afspraak is het atelier van maandag t/m/ donderdag te bezoeken

U kunt telefonisch een afspraak maken 0573 471520 of mailen naar info@g3lochem.nl 

Telefonische bereikbaarheid is van maandag t/m donderdag 

Aanvragen mét gegevens (naam-adres-woonplaats-telefoonnummer) worden in behandeling genomen

 

Borduren - Aanleverspecificaties

Om een goed en mooi borduursel te kunnen maken stuurt u bestand(en) en gegevens als volgt:

*.eps, .emf, .svg, PDF - formaat of een duidelijke Jpeg

* afmeting en positie

* indien bekend naam van het lettertype of het lettertype als bijlage meesturen in de mail

 

Agenda

Momenteel is de levertijd ongeveer 3 weken

I.v.m. veel aanvragen en drukte is de agenda om voor derden te borduren voorlopig gesloten. Voor vaste B2B klanten blijft de levering zoals afgesproken.

 

Informatie en adviezen worden naar beste weten gegeven en zijn altijd vrijblijvend. Opvolging daarvan komt voor rekening en risico van opdrachtgever. De verantwoordelijkheid ligt dus bij de opdrachtgever van de borduur-opdracht van wat wel of niet toe is gestaan t.a.v. reklame-, sponsor-, logo-uiting, afmetingen en hoeveelheid daarvan. 

Bij wedstrijden, in de ruimste zin van het woord,  geldt veelal een wedstrijdreglement. Omdat er ook veel ruitersportartikelen in het atelier aangeleverd worden, hier een tweetal doorverwijzingen naar betreffende websites, zodat deze door u zelf geraadpleegd kunnen worden:

 

KNHS Algemeen wedstrijdreglement 2019 + KNHS Algemeen wedstrijdreglement 2019 wijzigingen (Bron: KNHS datum upload link 24-04-2019In het Algemeen Wedstrijdreglement staan de algemene bepalingen opgenomen die voor alle wedstrijdsporters gelden. In de disciplinereglementen (Bron: KNHS datum upload link 24-04-2019) worden de regels per discipline verder uitgewerkt. 

FEI overzicht General regulations en statutes (Bron: FEI datum upload link 5 mei 2021)

 

Werkkleding is fiscaal aftrekbaar. Bedrijfskleding/werkkleding moet aan bepaalde eisen voldoen om door de belastingdienst als werkkleding te worden gezien. Bedrijfskleding/werkkleding die u buiten uw werk om ook kunt dragen is niet zomaar aftrekbaar. Deze is alleen aftrekbaar wanneer het is voorzien van een bedrijfslogo en dit logo moet dan minimaal 70cm2 in afmeting zijn. De officiële berichtgeving op de website van de Belastingdienst over Overzicht mogelijk aftrekbare zakelijke kosten - werkkleding - is als volgt:

"Werkkleding is kleding die u (bijna) uitsluitend kunt dragen in het kader van uw onderneming. Dit moet blijken uit de uiterlijke kenmerken van de kleding (bijvoorbeeld: een uniform of overall). Is de kleding ook geschikt om buiten uw onderneming te dragen? Dan moet de kleding zijn voorzien van een beeldmerk met een oppervlakte van minimaal 70cm2. Het beeldmerk moet verwijzen naar uw onderneming." (Bron: Belastingdienst datum upload link 9-6-2021)

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright by Borduuratelier G 3 Embroidery Lochem | Created by