Ontwerp

Je eigen logo laten ontwerpen? Dat kan bij Borduuratelier G 3 Embroidery.

Logo-ontwerp is ook een onderdeel in het atelier van G 3 Embroidery, u kunt dus enkel en alleen uw logo laten ontwerpen. Hier hoeft geen borduuropdracht aan gekoppeld te zijn. Logo-ontwerp gebeurde al vaker op verzoek van klanten in het atelier van G 3 maar nu wordt er gewerkt met professioneel grafische software en met grafische kennis in huis, zodat u goede grafische bestanden ontvangt waarmee u professioneel en herkenbaar uiting kunt geven aan hetgeen wat u beoefent. Denk daarbij aan sport, bedrijf of hobby.

Grafische bestanden zijn o.a. ook nodig om goede borduursels te maken maar uw logo of beeldmerk op uw website, uw logo of beeldmerk als bestickering op uw bedrijfswagen of uw logo op vlaggen, banners en visitekaartjes hebben in basis ook een goed grafisch bestand nodig.  

Naar gelang uw wensen ontvangt u als eind resultaat grafische bestanden die u uiteraard in kunt zetten voor borduurwerk maar ook bijvoorbeeld voor uw website, bestickering of drukwerk.

Het is ook mogelijk om uw bestaande logo te laten re-stylen.

Bij het ontwerpen worden uw wensen zoveel mogelijk meegenomen in het design, er worden geen standaard afbeeldingen, die op het internet te vinden zijn, gebruikt. U ontvangt uw eigen unieke logo.

Een logo ontwerpen gaat gepaard met gevoel, creativiteit en uw wensen. Daarom gaat het in behandeling nemen van logo-ontwerp voor uw bedrijf, persoonlijk logo voor sport of uw (sport)vereniging, in persoonlijk overleg. Neemt u  contact op om een afspraak te maken voor het eerste oriënterende gesprek, u bent van harte welkom in het atelier van G 3

Hieronder ziet u een paar voorbeelden die in samenspraak zijn gemaakt:

NC Ribbels Sportpaarden - Niels en Corinne Ribbels - Geesteren (GLD)

De Handwijzer - Connie Bulsink - Massagepraktijk - B&B - Paard & Bed - www.dehandwijzer7.nl

Ik ben een Toergondiër - Motor Toerclub Toergondisch Lochem - Slogan op bandana's, caps etc.

LLgolf - Luxury - Lifestyle - Golfsport artikelen met bling - Het ontwerp is op Golfbalmarkers gebaseerd - www.llgolf.nl

 

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright by Borduuratelier G 3 Embroidery Lochem | Created by