Over G 3

G 3 Embroidery is een borduuratelier dat zich richt op de meer bijzondere borduringen, maar uiteraard ook het bekende machinale borduurwerk van bijv. logo borduren op textiel zoals representatieve bedrijfs-kleding, ruitersportkleding en ruitersportartikelen, modieuze en functionele (team)sportkleding,  en ook - om een voorbeeld te geven - borduren op een automat behoort tot de mogelijkheid om te borduren. 

Zo is er een tal van producten dat functioneel een andere uitstraling krijgt door een professioneel borduursel aan te brengen. U kunt uw huisstijl doorvoeren op uw bedrijfs-kleding met een borduring, het geeft nét dat beetje meer cachet en uitstraling aan uw organisatie. Er zijn verschillende technieken om logo's op textiel te presenteren maar borduursels zijn dan toch echte eyecatchers. Voor elke speciale wens wordt een uniek borduursel op maat gemaakt. U geeft aan wat uw wensen zijn en Loes de Geeter van Borduuratelier G 3 Embroidery maakt voor u het borduursel.
 
Borduuratelier G 3 Embroidery is een eigentijds bedrijf dat werkt met de modernste technologieën. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van de industriële Tajima 15-naalds borduurmachine, ook wel de Rolls onder de borduurmachines genoemd. Aangestuurd door DG/ML by Pulse, ’s werelds nummer 1 software voor het maken van hoogwaardige kwaliteitsborduursels. 
 
Een door u aangeleverd ontwerp, bijvoorbeeld een logo, wordt met vakkennis uitgewerkt naar een borduring door middel van een divers gebruik van steken, een groot palet aan kleuren in onder andere glans- of metallic-garens.

Borduuratelier G 3 Embroidery kan zich met trots al 17 jaar een specialist in professioneel borduren noemen.

Borduuratelier G 3 Embroidery borduurt oa op bedrijfskleding, teamkleding, horecakleding, sportkleding, paardendekens en zadeldekjes en nog veel meer. Duidelijke en mooie voorbeelden kunt u vinden op de pagina Portfolio. 

U kunt ook bij Borduuratelier G 3 Embroidery terecht voor team- of werkkleding en ruitersport artikelen. 

Wilt u liever persoonlijk contact dan bent u ook van harte welkom in het atelier van G 3, graag wel even een afspraak maken.

Borduuratelier G 3 Embroidery levert aan particulieren, bedrijven, verenigingen en clubs, voornamelijk in de regio Gelderland Achterhoek en Twente. Klanten, zowel bedrijven als particulieren uit o.a. Lochem, Zutphen,  Laren Gelderland, Barchem, Ampsen, Almen, Ruurlo, Vorden, Warnsveld,  Gorssel, Eefde, Voorst, Twello, Goor, Markelo, Holten, Borculo, Diepenheim, Geesteren, Gelselaar, Harfsen, Zwiep, Hengelo (G), Eibergen, Enschede, Deventer, Colmschate, Neede, Haaksbergen, Apeldoorn, Kring van Dorth maar ook klanten uit Hummelo, Doetinchem, Steenderen, Halle, Aalten, Didam, Lichtenvoorde, Varsseveld, Duiven, Leiden, Simpelveld, Saasveld, Ommen, Emmen, Zandvoort, Tilburg, Sinderen, ‘s-Hertogenbosch, Assen, Grave, Schüttorf Germany, Munster (GER), Velp, Gronau-Epe (D), Hamburg (GER), Waddinxveen, Dordrecht, Dieren, Weze, Arnhem, Hengelo OV, Hardenberg, Ouderkerk a/d IJssel, Varsseveld, Rijen, Twello, Arendonk (B), Ravels (B), Almelo en nog meer plaatsen in Nederland, Duitsland en België weten de weg, voor het borduren van textiel, naar Borduuratelier G 3 Embroidery te vinden.

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright by Borduuratelier G 3 Embroidery Lochem | Created by