In de periode van vrijdag 30 augustus t/m vrijdag 13 september 2019 worden er geen bestellingen verwerkt in de webshop van strassclothing.com, deze worden vanaf 16 september in behandeling genomen.

strassclothing.com is een unieke webwinkel en 2e onderdeel in het atelier van G 3. Via de webshop strassclothing.com levert G 3 online o.a.. textiel voorzien van SWAROVSKI® ELEMENTS. De webwinkel is recent weer online gegaan, achter de schermen wordt er gewerkt om de categorieën aan te vullen met leuke mooie items of cadeaupakketten die je door mij kunt laten personaliseren. Alle artikelen worden met de grootste zorg in het atelier voorzien van SWAROVSKI® ELEMENTS of hoogwaardige borduursels of een combinatie daarvan. Elk artikel wordt op bestelling gemaakt. Niets ligt daarom standaard op voorraad, je ontvangt speciaal en exclusief gemaakte artikelen.

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright by Borduuratelier G 3 Embroidery Lochem | Het atelier is gesloten van 30 aug. t/m 13 sept. '19 | Created by