Samen staan we sterk! 

Om andere lokale ondernemers te helpen stel ik winkelruimte in mijn webshop beschikbaar voor online verkoop van hun producten en artikelen. Ik heb een Shop-in-Shop gecreëerd voor lokale ondernemers zodat zij ook langs deze weg inkomsten kunnen genereren. De virtuele winkelruimte voor lokale ondernemers bied ik tijdens deze Corona periode GRATIS aan. Ik coördineer het Shop-in-Shop gedeelte en zet de bestelling en de betaling van jou rechtstreeks door naar de verkopende partij(en)

Het "koop lokaal" speelt enorm onder de mensen. Daarom heb ik een Shop-in-Shop gecreeërd voor lokale ondernemers in en rondom Lochem e.o. Mijn shop-in-shop fungeert alleen als verkoopkanaal voor ondernemers uit de regio Lochem  Barchem Ruurlo. En misschien volgen er wel meer?

Informatie Shop-in-Shop voor de Consument:

Je kunt bij 1 ondernemer bestellen maar het leuke is dat je ook door elkaar kunt bestellen bij alle winkeltjes in de Shop-in-Shop. Wij ondernemers zorgen er met elkaar voor dat jij 1 pakket ontvangt of af kan halen of kan laten bezorgen. Elke ondernemer in de Shop-in-Shop levert volgens zijn/haar eigen AV, leverings-, garantie- en retourvoorwaarden. AV deelnemende ondernemers

Op sommige punten is het nog een beetje proefondervindelijk maar dat lossen we samen op. Het zijn namelijk allemaal ondernemers uit de buurt. Er wordt door 1 van ons contact met je opgenomen mochten we ergens tegen aanlopen. Maar 1 ding is zeker, jouw bestelde artikelen ontvang je z.s.m. in 1 keer.

Gooi dus van alles in je winkelmand en Shop Until you Drop er op los!  Webshop

Informatie Shop-in-Shop voor de Ondernemer:

Heb jij een eenmanszaak, ben jij een echte zelfstandige ondernemer en passen jouw producten, artikelen of diensten ook goed in de Shop-in-Shop-webshop van G 3, dan kun je meedoen. Webwinkelruimte bied ik GRATIS aan. Het lijkt misschien moeilijker dan het is, maar dat is het niet! Je hoeft namelijk niets zelf te doen, dat doe ik voor jou. Ik zet jouw producten of artikelen in jouw Shop-in-Shop onder jouw eigen bedrijfsnaam. Wil jij dit ook? Neem dan contact met mij op. Dit gaat alleen op persoonlijk niveau en ik ben bereikbaar op telefoonnummer 0573 471520 (van maandag t/m donderdag van 9.00uur tot 13.00uur) voor een eerste gesprek. 

Door het corona virus zitten we in een situatie die je alleen maar eens in een film hebt gezien. Niet dus! Het gebeurt nu in het echt. 

Veel ondernemers ondervinden er hinder van. In de eerste plaats alle ondernemers die per direct de zaak moesten sluiten in de eerste week.  In de weken die er op volgden kwamen er nog meer maatregelen. Het treft ook ondernemers die gedeeltelijk of niet in aanmerking komen voor een financiële gift of regeling vanuit de overheid. Het treft ons allemaal en het gaat ons allemaal aan. Langs deze weg wens ik elke ondernemer groot of klein heel veel sterkte en succes in deze rare periode.

 

 

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright by Borduuratelier G 3 Embroidery Lochem | Created by