YOUR CONCEPT

Your Concept staat voor jouw concept, jouw idee uitwerken tot bijvoorbeeld een (mode) collectie, ook dat is mogelijk in het atelier van G 3 Embroidery. Om dit onderdeel in het atelier van G 3 aandacht te geven is er YOUR CONCEPT. Your Concept is veel omvattend, niets is gek en alles draait om jouw idee.

Borduuratelier G 3 Embroidery is een éénmanszaak zonder personeel. Ik, Loes, weet  met  mijn 15 jaar ervaring in het hebben van een eigen zaak, dat je in je ééntje tegen zaken aan kunt lopen. Je wil niet met jouw ideeën het wiel opnieuw uitvinden, zonde van je tijd. Sparren met een collega kan niet wanneer je alleen werkt. Waar en bij wie moet  je zijn? Hoe zou je het kunnen gaan doen? Wellicht kan ik je helpen.

Het komt regelmatig voor dat het atelier van G 3 als een soort laboratorium, denktank, voor ideeën uitwerken, gevraagd wordt. Het meest voor de hand liggend is jouw eigen bedachte designs uitwerken naar borduursel of strass-applicatie, om het daarna in oplage te laten maken. Maar ook artikelen, van borduursels en strass-applicaties voorzien, die niet op de standaard manier verwerkt kunnen worden. Proefondervindelijk wordt er een manier bedacht jouw idee toch te realiseren en in productie te nemen.  Voordelen: het in oplage laten maken gebeurt "gewoon" in Nederland, je hebt 1 op 1 overleg met de producten bij de hand én je hoeft geen enorme startorders te plaatsen.

Van bedenksel naar bedrijfsnaam naar logo naar bijvoorbeeld een eigen website. Eventueel een webshop met jouw eigen artikelen? Ook daarin kan geadviseerd worden. Samen sparren om jouw idee meer vorm te laten krijgen. Brainstormen over jouw idee. Met mijn kennis en (werk)ervaring met om mij heen een goed gedegen netwerk van bedrijven, ieder kundig op zijn/haar vakgebied, waar ik jou naar door kan verwijzen. Misschien krijg jij dan net even meer de motivatie om jouw idee toch te realiseren.

Ontwikkeling en advies gaat op basis van uurtarief en ideeën worden discreet behandeld. 

Voor elk bedrijf geldt het zelfde, ook voor Borduuratelier G 3, het begon allemaal met een idee.

 

Wat klanten over het onderdeel G 3 - Your Concept zeggen:

Infingo - Leverancier van luxe kerstboomkleden

"Na lang zoeken was ik blij dat ik de juiste persoon heb gevonden voor het borduren van een familienaam en een bedrijfsnaam/logo op één van mijn kerstboomkleden wat ik klanten aanbied. Het is geweldig hoe ik ben ondersteund en geholpen door Loes. Loes heeft zich volledig hiervoor ingezet en haar passie voor dit werk straalt er van af. Ze denkt mee in mogelijkheden en oplossingen en ze doet wat ze beloofd. Het is een fantastische samenwerking wat tot een schitterend resultaat leidt. Ik kan iedereen die iets speciaals geborduurd wil hebben, Loes van harte aanbevelen. Ze zal je wens doen vervullen."

Mevrouw Henny Neijenhuis - Infingo

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright by Borduuratelier G 3 Embroidery Lochem | Created by